viernes, 21 de septiembre de 2012

Vallromanes prohibeix els circs amb animals per unanimitat

 Ahir a la nit, s'aprovava per unanimitat la moció presentada en el nostre municipi, per prohibir els circs que realitzin espectacles amb animals. La moció va ser presentada per ICV a instàncies de AnimaNaturalis i Gats Vallromanes.

Durant el ple van estar presents la directora de AnimaNaturalis a Espanya, Aïda Gascón, al costat de diversos activistes i membres de la citada organització així com de Gats Vallromanes, que van mostrar cartells amb imatges i missatges sobre els circs amb animals. Tots vivim moments de gran emoció en escoltar com tots els partits polítics , no solament votaven a favor de la moció amb entusiasme, sinó que a més van dedicar unes paraules d'agraïment a les organitzacions que havíem dut a terme la iniciativa.
Vallromanes s'ha convertit així en el 59 municipi de Catalunya que veta els circs amb animals.

 Desde Gats volem agrair i felicitar al nostre ajuntament per aquest pas en la defensa dels animals, així mateix a totes les persones que van estar presents donant el seu suport durant el ple, a Aida Gascón, presidenta d´AnimaNaturalis a Espanya i molt especialment a David Carrillo d'ICV, que ha estat la persona que va presentar la moció després de rebre un estudi sobre el sofriment dels animals en els circs, facilitat des de AnimaNaturalis.

GRÀCIES !!

0 comentarios:

Publicar un comentario