jueves, 2 de diciembre de 2010

NOU CALENDARI 2011


Ja tenim els calendaris per al 2010, donats per la Fundació FAADA, entre d'altres a la nostra Associació GATS VALLROMANES.

Con preciosas imágenes de animales en libertad, el calendario "12 maneras de respetar a los animales" pretende informar sobre cómo podemos aportar nuestro granito de arena para contribuir a erradicar el sufrimiento de los animales con quienes compartimos el planeta.

Debemos ser conscientes que, para satisfacer las necesidades de los seres humanos, millones de animales son sometidos a la muerte y a un sufrimiento extremo. Tomando decisiones como no acudir a espectáculos que utilicen animales, dejar de consumir productos de origen animal o no vestirnos con sus pieles, marcamos una diferencia y colaboramos frenando estas crueldades.

En nuestras manos está la posibilidad de reconsiderar nuestros hábitos para actuar y consumir de forma responsable, de esta forma cuidamos el planeta y a todos sus seres vivos que, igual que el ser humano, merecen vivir dignamente y en libertad.

Si respetas a los animales, no participes en su explotación y ayúdanos a difundir esta información a tu entorno.L'objectiu és recaptar fons destinats a l'ajuda per als nostres petits amics i el manteniment de les nostres colònies.

FAADA recomana un DONATIU, de 10 eur per calendari, que a més d'indicar els dies de l'any, són unes belles postals dotades d'informació de gran interès per a tots nosaltres.

Si voleu col.laborar amb el nostre projecte podeu adquirir el calendari FAADA aquí mateix, contactant amb nosaltres.

Volem agrair a la Fundació FAADA la seva aportació i a tots vosaltres per endavant.

Esperem la vostra col.laboració!!!

Una cordial salutació ...

1 comentario:

  1. Hola!! Molt ben aconseguit el calendari i molt macu. En tinc un a casa. Que la lluita pel dret de les demès espècies, estigui cada dia en més persones. Per què sóm humans, dins la nostra naturalesa al final, és ser solidaris i conseqüents amb l'equilibri de la vida i el respecte.

    David Carrillo
    President ICV-Vallromanes

    ResponderEliminar